Drømmer du om at bygge nyt hus fra bunden? Eller er en tilbygning den rette løsning? Uanset hvad du drømmer om indenfor nybyggeri eller tilbygninger, er Thyges Entrepriser firmaet du skal vælge.

Vi har stor erfaring med både nybyggeri og tilbygninger, og giver dig professionel rådgivning fra start til slut.

NYBYG I AAHUS OG OMEGN

Der er stort set ikke den opgave vi ikke kan hjælpe dig med, når det kommer til nybyggeri. Thyges Entrepriser udfører alt fra A til Å. Mangler vi imidlertid andre fagligheder på holdet, kender vi også den rette lokale samarbejdspartner til opgaven.
Tag os med fra starten, så vi kan hjælpe dig og din familie med at realisere boligdrømmene.

Vi spørger ind til jeres behov og tanker, og hjælper jer med at strukturere byggeprocessen. Vi taler hele projektet igennem, så vores tilbud stemmer overens med jeres behov.

TILBYG I AARHUS OG OMEGN

Vi ser ofte at folk efterspørger mere plads, når børnene fx bliver større. Måske drømmer I om et anderledes lysindfald i boligen eller et hjemmekontor?

Uanset formålet, kan en tilbygning give masser af nyt liv til hjemmet. Det kan også være med til at øge boligens værdi. Der er i det hele taget mange fordele ved at få bygget til.

I beholder det der fungerer, og får mere af det gode.
Hos Thyges Entrepriser har vi styr på alt indenfor tilbygninger. Vi kan hjælpe jer med alle detaljer, samtidig med at overblikket bevares. Tag os med på råd fra starten, så hjælper vi jer med at finde den helt rette løsning.

Vi fotograferer gerne grunden med vores drone, så vi kan finde den bedste placering til tilbygningen.