Hos Thyges Entrepriser er vi specialister i reparation og udskiftning af vinduer og døre. Giv os et kald, så gengælder vi henvendelsen med en gratis opmåling og besigtigelse.

Ønsker I herefter vores hjælp til udskiftning eller reparation, giver vi jer en skræddersyet pris til konkurrencedygtige priser. God service og tilfredse kunder betaler sig altid.

NYE VINDUER OG DØRE

Der kan være mange gode grunde til at udskifte de gamle vinduer og døre. Det kan både forbedre varmeregningen og holde fugten for døren. En investering som kan spare jer mange penge i det lange løb.

Uanset om I ønsker vinduer eller døre af mærket Velfac, Rationel, Outline, kpk, Nettokompagiet eller Spar, kan Thyges Entrepriser udføre opgaven.

Vi har masser af erfaring indenfor området, og sikrer jer smukt udført håndværk indenfor de aftalte tidsrammer og priser.

Kontakt os for mere

ÆLDRE VINDUER OG DØRE

Vi møder ofte kunder, der ønsker at beholde de ældre vinduer og døre. Det forstår vi godt hos Thyges Entrepriser. Ofte kan der nemlig være tale om ældre bygningsdele, der er skræddersyede til ejendommen.

Kvaliteten kan også være helt fantastisk, selvom vinduerne og dørene måske trænger til reparation fra tid til anden. Ønsker I at beholde de gamle vinduer og døre, giver vi dem gerne et ekstra tjek for Jer.

Vi udfører også gerne de små reparationer, der kan tilføre jeres gamle vinduer og døre fornyet liv og en meget længere levetid.

Kontakt os for mere